Het is eenvoudig om je verwarming of koeling direct in jouw tado° app handmatig in te stellen.

Wanneer je dit soort wijzigingen doorvoert, schakel je tado° over naar handmatige bediening en overschrijf je het Slimme Schema voor de periode die je selecteert.

Hier is hoe je de duur van de handmatige bediening kunt selecteren:

• Ga naar het scherm van de kamer van jouw keuze in de mobiele app.
  • Tik op het midden van het scherm, waar de ingestelde temperatuur wordt weergegeven.
  • Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag om de ingestelde temperatuur te wijzigen.
  • Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek om jouw keuze te bevestigen.

Je kan de duur van deze temperatuursverandering op elk moment wijzigen.

Aanpassen van de duur van de manuele controle

Je kan instellen hoe lang je de handmatige wijziging wilt laten duren. Nadat je jouw keuze hebt bevestigd, zie je een horizontale schuifbalk onder de ingestelde temperatuur.

Verplaats de schuifbalk naar links of rechts om te kiezen tussen de volgende opties:

Timer: Hiermee kan je een tijdsspanne tot maximaal 12 uur aangeven, waarvoor de manuele bediening actief moet blijven. Wanneer je de timer instelt, negeert tado° alle Slimme Schema- en Geolocatie instellingen tot het einde van de handmatige bediening.

Tot het volgende tijdsblok: Dit betekent dat de instellingen actief blijven tot het begin van het volgende tijdsblok in het Slimme Schema.

Totdat je het annuleert: Dit betekent dat de instellingen actief blijven tot je de handmatige bediening via de app beëindigt. Dit is het beste als je een bepaalde instelling voor een langere periode wilt behouden.

Meer informatie:

Kan ik tado° handmatig op mijn apparaten bedienen? Hoe lang blijft deze handmatige wijziging actief?