Beschikbaarheid: In het tado° pakket inbegrepen

Deze adapter heeft meerdere pin-verlengstukken. Meet de afstand tussen het uiteinde van de pin en het begin van de schroefdraad om te weten welk pin-verlengstuk je moet gebruiken.

Plaats het juiste pin-verlengstuk in de adapter zodanig dat de kop van het verlengstuk richting de ventiel pin wijst. Monteer de samengevoegde adapter zodat hij de hele ventiel schroefdraad bedekt.

Neem alstublieft contact met ons op als bovenstaande adapter ontbreekt in het tado° pakket.