Hoe monteer ik de adapter voor de Danfoss RA 23 mm radiatorventielen met notches, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?
Hoe monteer ik de adapter voor de Danfoss RA 23 mm radiatorventielen met notches, zodat mijn Slimme Radiatorknop past?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beschikbaarheid: In het tado° pakket inbegrepen

De adapter moet zo ver mogelijk op de kraan worden geduwd totdat er geen metaal meer zichtbaar is. Dit is nodig zodat de Slimme Radiatorknop goed kan openen en sluiten. Zorg ervoor dat je de schroef niet te strak aandraait. Hij moet net goed genoeg vast zitten om de adapter op zijn plaats te houden en de thermostaat te monteren.

Bekijk deze instructie-video voor meer informatie over dit onderwerp.