tado° airconditioningsproducten installeren
Hoe kan ik het installatieproces van mijn Slimme Aircobediening resetten?
Hoe kan ik het installatieproces van mijn Slimme Aircobediening resetten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u uw Slimme Aircobediening op een andere airconditioner wilt aansluiten of als u het installatieproces wilt resetten omdat uw airconditioning niet kan worden bediend met de Slimme Aircobediening, kunt u het volgende doen in de tado° app:

1. Ga naar instellingen > Kamers & apparaten

2. Selecteer de kamer waar uw Slimme Aircobediening is geïnstalleerd.

3. Selecteer airco-setup herstarten

Als u de installatie herstart, worden de kamers in uw tado° woning niet gewist en behoudt u ook de wifi-instellingen en het Slimme Schema. De Slimme Aircobediening kan uw airconditioning echter niet aansturen voordat de installatie is voltooid.