De Slimme Aircobediening vervangt de afstandsbediening van jouw airco en laat je het klimaat van jouw huis overal vandaan aansturen via de tado° app.

Er zijn twee manieren waarop de Slimme Aircobediening jouw airco kan aansturen.

Standaard Modus

In de Standaard Modus stuurt de Slimme Aircobediening de gewenste doeltemperatuur en instellingen naar jouw airco. Jouw airco regelt en handhaaft direct de kamertemperatuur op basis van de gemeten temperatuur en de gewenste temperatuur die op tado° is ingesteld. Dit is de aanbevolen tado°-regelmodus.

Thermostaat Modus

In de Thermostaat Modus bedient de Slimme Aircobediening jouw airco rechtstreeks. Hij werkt als een kamerthermostaat en meet de huidige kamertemperatuur. Hij schakelt ook jouw airco aan en uit om de temperatuur die je hebt ingesteld op tado° te behouden.

In deze bedieningsmodus kun je een temperatuurbereik definiëren waarbinnen tado° de kamertemperatuur moet handhaven. Dit wordt het acceptatie-bereik genoemd. tado° schakelt jouw airco in en uit op basis van de doeltemperatuur die je hebt ingesteld en het acceptatie-bereik.

De Thermostaat Modus is een beperkte bedieningsmodus. In deze modus kun je sommige instellingen van je airco misschien niet gebruiken zoals de droogmodus, ventilatiemodus, verschillende ventilatorsnelheden, enz.

Let op: Zodra tado° is ingesteld om jouw airco te bedienen, zullen wijzigingen die je maakt met jouw airco-afstandsbediening niet worden overgenomen in de tado° app.