tado° airconditioningsproducten installeren
Hoe kan ik de wifi-instellingen voor mijn Slimme Aircobediening configureren met behulp van mijn iOS-apparaat?
Hoe kan ik de wifi-instellingen voor mijn Slimme Aircobediening configureren met behulp van mijn iOS-apparaat?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de Slimme Aircobediening geen wifi-configuratie heeft, wordt een unieke 4-cijferige code weergegeven op het display.

Wanneer deze code verschijnt, doe je het volgende:

1. Ga naar wifi-instellingen op je iOs apparaat.

2. Scroll naar beneden naar de sectie Nieuw apparaat installeren. tado° moet hier worden herkend als accessoire in de lijst.

3. Selecteer tadoXXX en je wordt doorgestuurd naar de Apple Home app om de configuratie daar af te ronden.

Als je de Slimme Aircobediening niet op je wifi kunt aansluiten, doe je het volgende:

1. Koppel je Slimme Aircobediening los van de stroomvoorziening.

2. Wacht één minuut en sluit weer aan om het apparaat opnieuw te starten.

3. Volg dan bovenstaande stappen.

Let op: Uitsluitend de Slimme Aircobediening V3+ is Homekit-compatibel.

Als je de Slimme Aircobediening voor de eerste keer installeert, toont de display het moersleutel symbool. Je kunt doorgaan met je installatie in de tado° app.