Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Tijdens de installatie van de Slimme Aircobediening zegt de app dat het apparaat niet kan worden gevonden. Wat kan ik doen?
Tijdens de installatie van de Slimme Aircobediening zegt de app dat het apparaat niet kan worden gevonden. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de tado° app zegt, dat de Slimme Aircobediening niet kan worden gevonden, ben je waarschijnlijk niet verbonden met het wireless toegangspunt, dat is aangemaakt door het apparaat.

Wanneer de Slimme Aircobediening verbonden is met een smartphone of computer, verschijnen er twee pijlen op de display.

Als de Slimme Aircobediening geen verbinding heeft, verschijnt er een unieke 4-cijferige code op de display.

Als dit het geval is, ga dan naar de wifi-instellingen op je smartphone of computer en maak verbinding met het wifi-netwerk genaamd tadoXXXX zoals uitgelegd in de artikelen hieronder:

Let op: Het wifi-toegangspunt dat door de Slimme Aircobediening is gecreëerd, heeft geen internettoegang. Sommige smartphones staan niet toe dat er verbinding wordt gemaakt met dergelijke netwerken. Als je geen verbinding kunt maken met het wireless toegangspunt, zorg er dan voor dat je mobiele data uitgeschakeld hebt. Probeer dan opnieuw.