Waar kan ik installatie instructies vinden voor mijn tado° verwarmingstoestellen?
Waar kan ik installatie instructies vinden voor mijn tado° verwarmingstoestellen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je te helpen bij het eenvoudig installeren van je tado° apparaten, geven we je duidelijke, stap-voor-stap instructies die zijn afgestemd op jouw specifieke systeem.

Voor installatie-instructies voor je tado° verwarmingsapparatuur, ga je naar de tado° app en log je in op je account. Je wordt dan door het onderstaande installatieproces geleid.

1. Voeg je tado° apparaten toe aan je huis. Als dit niet je eerste installatie is, moet je naar Instellingen > Kamers & Apparaten gaan en apparaat toevoegen selecteren.

2. Selecteer vervolgens Installatie-instructies.

3. Vervolgens selecteer het merk en de modelnaam van je huidige kamerthermostaat of regelaar die je wilt vervangen door tado°, of selecteer je ketel waarop je tado° wilt aansluiten.

4. Volg de op maat gemaakte installatie-instructies voor je tado° toestel.

Je kan op elk moment doorgaan met een gepauzeerde installatie door naar Instellingen > Kamers & Apparaten in uw tado° app te gaan, je toestel te selecteren en opnieuw op Installatie-instructies te klikken. Indien nodig kan je het geselecteerde systeem wijzigen om nieuwe instructies te krijgen (bijv. bij een verhuizing naar een ander huis of bij de installatie van een nieuwe ketel).

Als je installateur bent, kun je de Handleiding voor professionele installateurs raadplegen voor algemene instructies om tado° te bedraden en te installeren.