Het is mogelijk dat je mobiele apparaten in je tado° account ziet die je niet daadwerkelijk meer gebruikt. Om de Geolocatie Skill correct te laten werken, raden we aan dat je alle mobiele apparaten verwijdert die niet meer worden gebruikt  in je account.

Om een mobiel apparaat te verwijderen, ga naar Instellingen in de  tado° app . Onder Thuis instellingen, kies Personen . Om alle apparaten te zien die geregistreerd zijn voor een gebruiker, tik je eenvoudig op de naam van die gebruiker. Selecteer het apparaat dat je wil verwijderen en kies Apparaat Verwijderen .

Houd er hierbij rekening mee dat je de toegang van de gebruiker niet moet intrekken , maar alleen het mobiele apparaat in kwestie moet verwijderen - tenzij de gebruiker niet langer deel uitmaakt van je huishouden.

Nadat dit is voltooid, zie je dat apparaat niet langer op je Geolocatie-scherm en wordt de locatie niet langer opgenomen in Geolocatie.