De tado° app en services instellen
Waarom heb ik kamers in de tado°-app nodig om mijn verwarming aan te sturen?
Waarom heb ik kamers in de tado°-app nodig om mijn verwarming aan te sturen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Kamers in de tado°-app laten je het klimaat in verschillende kamers van je huis onafhankelijk aansturen.

Voor elke kamer of verwarmingszone in je huis waar een tado°-thermostaat of Slimme Aircobediening is geïnstalleerd, moet er een kamer in de app worden gemaakt. Voor elke kamer kun je een aangepast verwarmingsschema instellen, de temperatuur- en luchtvochtigheidsgeschiedenis bekijken en verschillende vaardigheden inschakelen.

Als je meerdere tado° slimme verwarmingsapparaten in dezelfde ruimte hebt geïnstalleerd, kunt je ze samen in één kamer in de app groeperen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat ze allemaal hetzelfde Slimme Schema en manuele besturingsinstellingen volgen.

Als een tado°-thermostaat of Slimme Aircobediening niet is toegewezen aan een kamer in je tado° woning, is het niet mogelijk om dit apparaat via de app te bedienen.

Het is niet mogelijk om eerst een lege ruimte aan te maken en daar later in de tado° app apparaten aan toe te wijzen. Kamers zonder apparaat worden automatisch uit de app verwijderd.

Je kunt instellingen voor individuele kamers beheren of bewerken in Instellingen> Kamers & Apparaten in de tado°-app.