Problemen met de tado° app en services oplossen
Waarom kan ik mijn apparaat niet toewijzen aan een kamer in mijn tado° woning?
Waarom kan ik mijn apparaat niet toewijzen aan een kamer in mijn tado° woning?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk tado°-apparaat in jouw Woning kan slechts aan één kamer tegelijk worden toegewezen.

In sommige gevallen lukt het niet om een nieuwe kamer aan te maken of een Bedrade Slimme Thermostaat aan een kamer toe te voegen, tussen kamers te verplaatsen of het uit je Woning te verwijderen. Dit is om ervoor te zorgen dat je tado°-apparaten altijd correct zijn ingesteld en dat je verwarming niet stopt met werken.

Als je een apparaat niet kunt verplaatsen of verwijderen via de app, neem dan contact op met onze Technische Ondersteuning onder vermelding van de volgende informatie:

• de serienummers van de tado° apparaten die je wilt verplaatsen, en

• de naam van de bestaande of nieuwe kamer waar je het apparaat naartoe wilt verplaatsen.

Tik op de ronde oranje knop rechtsonder om een chat te beginnen.

Zorg ervoor dat de apparaten die je wilt laten verplaatsen al geregistreerd en geïnstalleerd zijn in je tado° Woning.