Hoe kan ik de Slimme Aircobediening resetten naar de fabrieksinstellingen?

Als u de Slimme Aircobediening opnieuw wilt instellen naar de fabrieksinstellingen, raakt u het hoofdscherm van het apparaat gedurende minstens vijf seconden aan.

Hierdoor wordt het resetmenu geopend en toont het apparaat een schroevendraaier en een sleutel.

Gebruik de pijltoetsen op het apparaat om door het menu te bladeren totdat u een uitroepteken en een prullenbak ziet.

Raak het hoofdscherm aan om het apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het uitroepteken en de prullenbak zullen dan knipperen om de reset te bevestigen.

Houd er rekening mee dat het terugzetten van de fabrieksinstellingen alleen wordt aanbevolen als u uw apparaat wilt verkopen.