Waarom worden de beschikbare modi van mijn airco niet op tado° weergegeven?

Bij het installeren van de Slimme Aircobediening zal je gevraagd worden om de beschikbare modi van jouw airco te kiezen.

Hoe kan ik nagaan welke modi mijn airco heeft?

Afhankelijk van jouw airco-model selecteert tado° van tevoren de beschikbare modi van jouw airco. Het is mogelijk dat jouw airco niet alle geselecteerde modi heeft, of dat jouw airco meer modi heeft dan de modi die tado° selecteert.

Zorg er dus voor dat je de afstandsbediening van je airco controleert en alleen de modi selecteert die hierop worden weergegeven.

Als tado° een modus selecteert die niet beschikbaar is op jouw afstandsbediening, deselecteer deze dan. Als je airco over meer modi beschikt dan de modi die op tado° worden weergegeven (zoals Energiebesparing, Eco, Turbo, Slaapstand, etc.), betekent dit dat deze extra modi nog niet worden ondersteund door de Slimme Aircobediening.