Hoe kan ik de wifi-instellingen voor mijn Slimme Aircobediening configureren met behulp van mijn iOS-apparaat?

Let op: voor de Slimme Aircobediening V3 +, moet je de Apple Home-app gebruiken om wifi-instellingen voor iOS-apparaten te configureren.

Wanneer de Slimme Aircobediening geen wifi-configuratie heeft, wordt een unieke 4-cijferige code (XXXX) weergegeven op het display.

Het apparaat maakt een draadloos toegangspunt met de naam tadoXXXX. Zodra dit wordt weergegeven, is de Slimme Aircobediening klaar om nieuwe wifi-inloggegevens te ontvangen.

Als je de Slimme Aircobediening niet kunt aansluiten op je wifi thuis, doe je het volgende:

1. Koppel je Slimme Aircobediening los van de stroomkabel. Wacht twee minuten en sluit deze weer aan om het apparaat opnieuw te starten.

2. Start je iOS-apparaat opnieuw op.

3. Ga naar wifi-instellingen op je iOS-apparaat. Scroll naar beneden tot je de sectie Nieuw apparaat instellen ziet. Hier zie je de toegangspunt-code tadoXXXX.

4. Selecteer het toegangspunt tadoXXXX. Als je de Slimme Aircobediening V3 + hebt, wordt de configuratie vervolgens in de Home-app voltooid.

Als de Slimme Aircobediening al in je tado° Home was geïnstalleerd, hoef je verder niets te doen.

Als je de Slimme Aircobediening voor de eerste keer installeert, zie je het moersleutelpictogram op het display en kun je doorgaan met de installatie in de tado° app.

Als je problemen ondervindt bij het configureren van de wifi-instellingen voor je Slimme Aircobediening met je iOS-apparaat, probeer het dan met je pc zoals in dit artikel wordt uitgelegd.