Wat zijn de verschillen tussen de verschillende versies van de Slimme Aircobediening?

De nieuwste versie van de Slimme Aircobediening is de V3+. Deze wordt geleverd met verbeterde hardware en de nieuwe V3+ app. Bovendien zijn veel functies verbeterd ten opzichte van de oudere versies van de Slimme Aircobediening (V2 en V1).

Slimme Aircobediening V3+

De Slimme Aircobediening V3+ wordt geleverd met de V3+ app en is compatibel met Apple HomeKit. Naast alle functies die in de eerdere versies beschikbaar waren, heeft de Slimme Aircobediening V3+ ook een aantal extra Skills zoals Klimaatcomfort en Open Raam Detectie. Dankzij het verbeterde en vereenvoudigde installatieproces is het nu ook eenvoudiger om de Slimme Aircobediening te installeren.

Als je een Slimme Aircobediening V2 of V1 hebt, kun je je app upgraden naar V3+Houdt er alstublieft rekening mee dat de V3+ app upgrade geen HomeKit compatibiliteit toevoegt aan uw Slimme Aircobediening V2 / V1 apparaten.

De volgende versies van de Slimme Aircobediening waren eerder beschikbaar:

Slimme Aircobediening V2

De Slimme Aircobediening V2 wordt geleverd met de V3-app en bevat Slimme Klimaatassistent-functies zoals:

Slimme Aircobediening V1

Dit is de eerste versie van de Slimme Aircobediening. Hij wordt geleverd met de V3-app.