Om de HomeKit configuratie van de Slimme Aircobediening V3+ te resetten ga je als volgt te werk:

1. Verwijder de Slimme Aircobediening V3+ uit de Home app verwijderen, zoals in deze Apple handleiding beschreven is.
  2. Trek de stekker uit de Slimme Aircobediening V3+. Wacht 2 minuten en doe de stekker er weer in, om het apparaat opnieuw op te starten.
  3. Voeg de Slimme Aircobediening V3+ weer toe in de Home app.

Meer informatie:
Mijn Slimme Aircobediening V3+ is niet verbonden met HomeKit. Hoe kan ik dit oplossen?