Hoe ga ik aan de slag met tado°?

Zodra je tado°-apparaten zijn geïnstalleerd, kun je eenvoudig via de app en direct op de apparaten je verwarming of koeling regelen.

Aan de slag met de tado°-app

De tado°-app helpt je om je verwarming en koeling overal vandaan te regelen.

Het Thuisscherm van de app geeft je snel een overzicht van het binnenklimaat.

Dit scherm toont de gemeten en gewenste temperatuur van al je kamers en je warmwaterzone. Het laat ook andere widgets zien, zoals Klimaatcomfort, Geolocatie, Energiebesparingen en Verwarmingsketel Reparatieservice.

Door op een van de kamers te tikken, kom je bij het scherm van de betreffende Kamer. Hier vind je meer informatie over het binnenklimaat van de kamer.

Het Kameroverzicht toont de gemeten temperatuur, de gewenste temperatuur en de vochtigheidsgraad in de kamer.

Met het Slimme Schema kun je een persoonlijk verwarmingsschema voor de kamer instellen. Ook kun je de geschiedenis van de temperatuur en vochtigheid in de kamer bekijken door op het pictogram Klimaatrapport te tikken.

Zelfs als je een schema hebt ingesteld, kun je op elk moment via de app tijdelijke wijzigingen in de temperatuur of instellingen aanbrengen.

***

De sectie Instellingen van het hoofdmenu helpt je bij het beheer van je tado° Home en je apparaten. In deze sectie kun je:

• Instellingen voor tado° Skills wijzigen.
  • Apparaten toevoegen of verwijderen.
  • Woning details toevoegen of bewerken.
  • Personen toevoegen of verwijderen van jouw tado° Woning.
  • Individuele kamerinstellingen instellen of wijzigen.
  • Instellingen voor meldingen wijzigen.

***

In de sectie Meer in het hoofdmenu kun je toegang tot de Helpdesk krijgen, feedback geven of meer informatie over de tado° krijgen.

Ga naar onze speciale sectie Applicaties om meer te lezen over de tado°-app.

***

Bediening direct via het tado°-apparaat

Je kunt de gewenste temperatuur handmatig direct op al je tado°-apparaten wijzigen.

Hier vind je meer informatie over de verschillende symbolen op de display van je tado°-apparaten: