Is tado° compatibel met stadsverwarming en blokverwarming?

Ja, tado° is compatibel met de meeste stadsverwarmingssystemen in Europa.

Afhankelijk van je huidige verwarmingssysteem kun je verschillende tado° apparaten gebruiken om je verwarming te regelen:

Als je een centrale thermostaat heeft die op de klep voor stadsverwarming is aangesloten, lees dan hier meer over hoe tado° je verwarming kan regelen.

Als je geen centrale thermostaat hebt en de verwarming in je huis met radiatorthermostaten regelt, lees dan hier meer over hoe tado° je verwarming kan regelen.