Kan ik tado° in mijn badkamer gebruiken?

Ja, je kunt de Slimme Thermostaat en Slimme Radiatorknoppen in je badkamer gebruiken. Zorg er echter voor dat je de tado° apparaten installeert op een plek waar ze niet direct worden blootgesteld aan waterspetters. Ze moeten op ten minste 2,25 m afstand van het bad of de douche worden geïnstalleerd en op ten minste 0,6 m van je wasbak.*

* De Slimme Thermostaat heeft een IP30-classificatie en de Slimme Radiatorknop heeft een IP20-classificatie.