Hoe kan ik goede foto’s van mijn verwarmingsapparaten maken, zodat tado° kan identificeren over welke modellen ik beschik?
Hoe kan ik goede foto’s van mijn verwarmingsapparaten maken, zodat tado° kan identificeren over welke modellen ik beschik?
Manuel avatar
Geschreven door Manuel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je foto’s (pdf of jpg) van de componenten van je verwarmingssysteem maakt, let er dan op dat de beelden scherp zijn en dat labels, zoals de naam van de fabrikant of het model, goed leesbaar zijn.

Soms is belangrijke informatie verstopt op de achterzijde van het deksel van de thermostaat of regelaar. Zorg er alsjeblieft voor dat de stroomtoevoer naar het verwarmingssysteem is uitgeschakeld, voordat je een deksel van een apparaat wegneemt.