De V3+ app werd gelanceerd in de herfst van 2018 en komt met een compleet herzien design voor een beter overzicht en biedt de gebruiker meer mogelijkheden de app individueel in te richten. Bovendien komt de app met nieuwe skills zoals Klimaatcomfort en Auto-Assist.

Wat is Klimaatcomfort?

Wat is Auto-Assist?

Er is slechts één tado° app als download beschikbaar in de app store. Zodra je je tado° apparaten hebt geïnstalleerd en geregistreerd, zal de app zich aanpassen aan de V3 of V3+ versie, afhankelijk van de Starterskit die je gebruikt.

De huidige V3+ Starterskits en Slimme Aircobediening V3+ worden standaard met de V3+ app geleverd. V2 Starterskits en V3 Starterskits worden standaard met de V3 versie van de app geleverd.

Klanten die gebruik maken van de V2 of V3 Starterskits kunnen echter op elk tijdstip een upgrade uitvoeren, voor een eenmalig bedrag van €19,99 voor de V3+ app. Dit geldt zowel voor de gehuurde als de gekochte Starterskits.

De upgrade kan worden gekocht via een knop in de app.

Gebruikers kunnen de V3 app blijven gebruiken, er zijn geen technische vereisten voor de upgrade. De V3 app zal nog steeds updates krijgen. Reguliere app store updates leiden niet tot een upgrade naar de V3+ app, evenals het toevoegen van additionele apparaten zoals een additionele Slimme Radiatorknop, leidt niet tot een upgrade. De Klimaatcomfort en Auto-Assist Skills zijn deel van de V3+ app en alleen beschikbaar na het uitvoeren van de upgrade naar de V3+ app.

Probeer V3+ uit voordat je koopt
Je kunt de V3+ demo in een tado° Demo-Woning uitproberen om de nieuwe functies te ontdekken voordat je een upgrade uitvoert.

Zo krijg je  toegang tot de demo:

• Open de mobiele tado°-app
  • Selecteer Meer > Uitloggen
  • Swipe naar links vanaf de account aanmaken pagina en selecteer Demo.

Wanneer je klaar bent met het verkennen van de demo, selecteer je Meer > Demo beëindigen en log je opnieuw in om weer toegang te krijgen tot jouw tado°-account.

Terwijl je bent uitgelogd van je account, blijft tado° in de modus (Thuis / Afwezig) waarin het zich bevond voordat je uitlogde.