Wat is het verschil tussen de V3+ app (die wordt meegeleverd met de V3+ Starterskits) en de V3 app (die wordt meegeleverd met de V2 & V3 Starterskits)?

De V3+ app is gelanceerd in de herfst van 2018 en komt met een compleet herzien design voor een beter overzicht en stelt de gebruiker in staat de app individueel in te richten. Bovendien komt de app met nieuwe skills zoals Klimaatcomfort en Auto-Assist.

Wat is Klimaatcomfort?

Wat is Auto-Assist?

Er is slechts één app als download beschikbaar in de app store. Afhankelijk van de Starterskit versie zal deV3+ of de V3 app worden weergegeven, na installatie van de producten.

De meest recente V3+ Starterskits komen met de V3+ app. V2 Starterskits en V3 Starterskits komen standaard met de V3 versie van de app.

Klanten die gebruik maken van de V2 of V3 Starterskits kunnen echter op elk tijdstip een upgrade uitvoeren, voor een eenmalig bedrag van €19,99 voor de V3+ app. Dit geldt zowel voor de gehuurde als de gekochte Starterskits.

De upgrade kan worden gekocht via een knop in de app.

Gebruikers kunnen de V3 app blijven gebruiken, er zijn geen technische vereisten voor de upgrade. De V3 app zal nog steeds updates krijgen. Reguliere app store updates leiden niet tot een upgrade naar de V3+ app, evenals het toevoegen van additionele apparaten zoals een additionele Slimme Radiatorknop, leidt niet tot een upgrade. De Klimaatcomfort en Auto-Assist Skills zijn deel van de V3+ app en alleen beschikbaar na het uitvoeren van de upgrade naar de V3+ app.

360015406351_V3vsV3__EN1.jpgV3 app

360015406351_V3vsV3__EN2.jpgV3+ app