Wat is Auto-Assist?

tado° biedt een groot aantal aan Skills, om je verwarming en airco slim te bedienen, om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren en om energie te besparen. Om dit doel te bereiken stuurt de tado° app notificaties en tips, bijvoorbeeld wanneer je de laatste bent die het huis verlaat, om de verwarming lager in te stellen.

Wanneer je de aansturing van de verwarming volledig door tado° wilt laten automatiseren, dan kun je de Auto-Assist Skill in de Mobiele App activeren.

Auto-Assist vergroot jouw tado° Skills door automatisch de meest efficiënte instelling te kiezen. Als voorbeeld zal de verwarming automatisch lager worden ingesteld wanneer de laatste het huis verlaat. Daarnaast kan je woning automatisch voorverwarmd worden voordat je thuiskomt. Auto-Assist automatiseert ook de Open Raam Detectie zodat je met minder inspanning nog meer energie kunt besparen.

Auto-Assist is alleen verkrijgbaar voor klanten met de nieuwe tado° app (die wordt meegeleverd met V3+ producten) en kan in de bestaande mobiele app worden aangeschaft.