Hoe lang blijft de handmatige bediening actief wanneer ik een instelling wijzig?

tado° laat je beslissen hoe lang een temperatuursinstelling van de handmatige bediening actief blijft. Je kunt kiezen uit drie verschillende opties:

• Tot de volgende automatische verandering: de temperatuursinstellingen blijven alleen actief tot de volgende keer dat een andere temperatuur wordt gebruikt in het Slimme Schema of wanneer wordt overgeschakeld naar de thuis- of afwezigheidsmodus. Let op: Early Start wordt niet geactiveerd in deze modus.
  • Timer: kies een tijdsperiode waarin de temperatuursinstellingen actief moeten blijven. Het Slimme Schema en gebeurtenissen zoals bewoners die komen of gaan worden genegeerd.
  • Tot beeindigd door gebruiker: blijven de wijzigingen actief totdat een gebruiker de handmatige besturing verlaat. Ideaal als je een bepaalde temperatuursinstelling voor een lange tijd wilt behouden.

In de tado° Mobile- of Web App kun je het standaardgedrag instellen voor hoe lang een handmatige aansturingsinstellingen actief moet blijven. Dit kan vooral interessant zijn als de commando van een andere bron komt dan van de tado° app (bijvoorbeeld verandering op het apparaat direct of met spraakbediening). Om dit te doen: ga naar Settings en selecteer de bijbehorende Kamer. Druk op “Handmatige bediening op het tado° apparaat” en selecteer de gewenste optie.