Hoe kan ik de pairing (koppeling) van mijn Slimme Thermostaat opnieuw starten?

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de pairing (koppeling) van je Slimme Thermostaat opnieuw te starten. Eerst moet je controleren of de pairing (koppeling) actief is op de tado° Internetbridge (aangegeven door knipperende pairing-leds). Als de led niet knippert, activeer dan de pairingssmodus.

1. Druk gedurende 3 seconden op de knop op de Slimme Thermostaat totdat er twee verbonden schakels worden weergegeven  .

2. Laat de knop los en druk deze nogmaals gedurende 3 seconden in. Er verschijnt een pictogram met een moersleutel en een schroevendraaier  .

3. Laat de knop los en navigeer door het menu met de touch-pijlen totdat een pictogram met de verbonden kettingschakels en een kleine pijl ernaast wordt weergegeven. Druk op de knop om het pairen (koppelen) opnieuw te starten.

4. De Slimme Thermostaat is nu op zoek naar een Internetbridge. Dit wordt gesignaleerd door twee bewegende kettingschakels .

5. Bit een succesvolle pairing (koppeling) blijven de twee kettingschakels verbonden .

Als het pairen (koppelen) niet lukt, herhaal je het proces een tweede keer. De koppeling met de oude Internetbridge blijft actief totdat er een nieuwe koppeling tot stand is gebracht.