Jouw tado° Woning bevat informatie over je tado°-apparaten, kamerconfiguraties, klimaatrapport en tijdschema’s.

Als je je tado° niet meer wilt gebruiken, kun je je Woning via de app verwijderen onder instellingen > Woningdetails > Woning verwijderen.

Let op: zodra je jouw Woning verwijderd hebt, kun je je verwarming en/of airco niet meer aansturen - niet via de app, niet direct op de tado°-apparaten en ook niet via externe aanbieders, zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Alle gegevens van jouw woning worden definitief verwijderd en kunnen niet meer worden hersteld.

Houd er wel rekening mee, dat je met het verwijderen van jouw Woning niet je tado° gebruikersaccount verwijdert. Wil je je tado° gebruikersaccount verwijderen, neem dan contact op met onze technische ondersteuning

Je kunt je apparaten op ieder moment opnieuw installeren via je tado° gebruikersaccount. Om dit te doen, meld je je gewoon aan met je inloggegevens en maak je een nieuwe tado° Woning aan.