Hoe kan ik mijn tado° Woning verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je op zoek naar Hoe kan ik mijn tado° account verwijderen? (als je tado° niet meer wilt gebruiken)

of Hoe kan ik een gebruiker uit mijn tado° Woning verwijderen? (als een persoon geen toegang meer nodig heeft tot een specifieke tado° Woning)?

Jouw tado° Woning bevat informatie over je tado°-apparaten, kamerconfiguraties, klimaatrapport en tijdschema’s.

Als je jouw tado° Woning wilt verwijderen, neem dan de volgende stappen in de tado° app:

1. Ga naar Instellingen > Woningdetails en

2. selecteer Verwijder Woning. Er verschijnt een pop-up bericht.

3. Zet de keuzeknop op aan, en

4. Selecteer Verwijder je Woning Permanent.

5. Voer je e-mailadres in om te bevestigen, en

6. Selecteer Verwijderen.

Let op: zodra je jouw Woning verwijderd hebt, kun je je verwarming en/of airco niet meer aansturen - niet via de app, niet op de tado°-apparaten en ook niet via externe aanbieders, zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Alle gegevens van jouw woning worden definitief verwijderd en kunnen niet meer worden hersteld.

Houd er wel rekening mee, dat je met het verwijderen van jouw Woning niet je tado° gebruikersaccount verwijdert.

Je kunt je apparaten op ieder moment opnieuw installeren via je tado° gebruikersaccount. Om dit te doen, meld je je aan met je inloggegevens en maak je een nieuwe tado° Woning aan.