Wat is mijn tado° Woning en hoe kan ik het verwijderen?

De tado° Woning bevat de meeste gegevens over jouw tado° systeem. Naast het toestel- en de kamerconfiguratie, houdt het de historische data van jouw klimaatrapport en jouw tijdsschema’s vast.

Als je jouw tado° niet langer wilt gebruiken, kan je de Woning en alle geassocieerde gegevens verwijderen door te navigeren naar het hoofdmenu van de app, de details van de Woning en te drukken op “Verwijder Woning”.

Na het verwijderen van jouw Woning, zal je niet meer de mogelijkheid hebben jouw tado° apparaten aan te sturen - zelfs niet op de fysieke apparaten of via services van derden zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Jouw historie, schema’s, kamers en instellingen zullen permanent worden verwijderd. Merk ook op dat het verwijderen van de Woning niet ongedaan kan worden gemaakt.

Jouw tado° account wordt niet verwijderd bij het verwijderen van jouw Woning. Neem contact op met onze technische klantendienst als je jouw account wilt verwijderen.

Als je jouw apparaten opnieuw wilt installeren met hetzelfde account, moet je eerst een nieuwe Woning aanmaken.