Hoe activeer ik de pairingmodus van de Internetbridge?

Om apparaten te koppelen met jouw Internetbridge, dient de pairingmodus geactiveerd te worden. Actieve pairingmodus wordt aangegeven door een snel knipperende ‘pairing-led’ op de Internetbridge of de ‘link-led’ van de oudere versie van de Internetbridge (zonder pairingknop).

De eerdere versie van de tado° Bridge
(zonder pairing knop)
De HomeKit geschikte Internetbridge
(met pairing knop)

Je kunt de pairingmodus activeren via de app of via de Internetbridge:

In de app

Om de pairingmodus te activeren via de tado°-app, selecteer Apparaten in het hoofdmenu. Selecteer jouw Internetbridge van de getoonde apparaatlijst en druk nadien op Activeer pairing

Via de Internetbridge

Als je een Internetbridge hebt, die ook compatibel is met Apple Homekit, kan je de pairingmodus direct activeren met de pairingknop. Je kan pairing activeren of deactiveren door de pairingknop in te drukken totdat de ‘pairing-led’ knippert of uit gaat.

De pairingmodus stopt automatisch na 12 uur, mits je het niet eerder handmatig hebt uitgeschakeld.

Als het koppelen na verscheidene keren niet lukt, neem dan contact op met ons Technische support team.