Waarom moet ik het sluiten van de tado° app niet forceren (van het scherm af “vegen”)?

Om de locatiegebaseerde sturing betrouwbaar te laten functioneren, is het belangrijk de app op de achtergrond te laten lopen. Daarom raden we aan het sluiten van de tado° app niet te forceren (van het scherm af “vegen”), omdat daardoor de app niet meer foutloos op de achtergrond kan functioneren.

Je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijduur - de tado°app blijft altijd zo lang mogelijk inactief, ook wanneer de standplaats vaak verandert.