Hoe kan ik tado° instellen met IFTTT?

Om tado°-apparaten met IFTTT te bedienen, voegt u de tado°-service toe via de IFTTT-mobiel of web-app.

Zoek in de IFTTT-app naar "tado".

Selecteer de service die u wilt gebruiken en meld u aan met uw tado°-account. Nadat u bent ingelogd, wordt u gevraagd om de voorwaarden te accepteren.

Nadat uw tado°-account met succes aan IFTTT is gekoppeld, kunt u één van de vooraf gedefinieerde applets uit de verzameling gebruiken of aangepaste applets maken.

Om uw eigen applet te maken, kiest u 'Mijn applets' in de menubalk en tikt u op het plusteken in de rechterbovenhoek.

Bepaal of u tado° als trigger of actie (of beide) in uw applet wilt gebruiken om de gewenste functionaliteit te krijgen.