Jouw bestellingen en huurcontracten beheren
Retouren en terugbetalingen
Hoe kan ik een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie aanvragen? Wat zijn de voorwaarden?
Hoe kan ik een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie aanvragen? Wat zijn de voorwaarden?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie (ESG) aanvragen door contact met ons op te nemen via chat. Je kunt maar één keer een ESG-terugbetaling aanvragen voor tado° verwarmingsapparatuur en maar één keer voor de tado° Slimme Aircobediening*.

Stuur ons samen met de aanvraag een kopie/foto/scan (pdf of jpg) van je aankoopbon.

tado° behoudt zich het recht voor om energierekeningen uit dezelfde periode van vorige jaren op te vragen om je energieverbruik te vergelijken.

Zorg ervoor dat je aan de onderstaande voorwaarden voldoet, voordat je de terugbetaling aanvraagt:

Voor tado° verwarmingsproducten

• Je hebt het apparaat minder dan 12 maanden geleden gekocht.

• Je hebt het apparaat via de tado° webshop of een van onze verkooppartners gekocht.

• Het apparaat moet minstens 6 maanden aangesloten en in gebruik zijn geweest om zijn voordelen aan u te kunnen bewijzen.

Voor de tado° Slimme Aircobediening

• Het apparaat is een Slimme Aircobediening V3+ of V2.

• Je hebt het apparaat minder dan 100 dagen geleden gekocht.

• Je hebt het apparaat via de tado° webshop of een van onze verkooppartners gekocht.

• Het apparaat moet minstens 2 maanden aangesloten en in gebruik zijn geweest om zijn voordelen aan u te kunnen bewijzen.

Om te kunnen bepalen of u aan deze eisen voldoet, verwijder alstublieft uw tado° Woning niet. Anders hebben wij geen toegang tot de aan uw tado° apparaten gerelateerde data of vorige conversaties, inclusief uw aanvraag voor terugbetaling. Daardoor zullen wij uw terugbetaling niet in behandeling kunnen nemen.

Na het aanvragen van de terugbetaling

Nadat wij uw verzoek hebben goedgekeurd, informeren wij u over de volgende stappen in het retourproces.

Je moet je apparaten volledig, zonder enige schade en in hun originele verpakking terugsturen. Zodra we ze ontvangen hebben, krijg je het volledige bedrag dat je betaald hebt teruggestort. Als je een tado° specifieke kortingsvoucher of coupon hebt gebruikt in je bestelling (dus alleen geldig voor het kopen van tado° apparaten), worden deze niet terugbetaald.

Houd er rekening mee dat de kosten van professionele installatie, verwijdering van de apparaten, aankopen in de app en abonnementen niet door de ESG worden gedekt.

Een gedeeltelijke claim is niet mogelijk. Wanneer je aanspraak maakt op terugbetaling, moet je alle tado°-apparaten die in één bestelling zijn gekocht samen terugsturen.