Hoe kan ik een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie aanvragen? Wat zijn de voorwaarden?

Je kunt een terugbetaling op basis van de Energiebesparingsgarantie (ESG) aanvragen door hier een aanvraag in te dienen

Stuur ons samen met de aanvraag een kopie/foto/scan van je aankoopbon. Het maakt niet uit of je het product via de tado° webshop of bij een van onze retailpartners hebt gekocht.

Voordat je de terugbetaling aanvraagt, is het belangrijk om te controleren of je aan de volgende voorwaarden voldoet:

Voor tado° verwarmingsproducten

• Het apparaat is niet meer dan 12 maanden geleden gekocht.
  • Het apparaat moet minstens 6 maanden aangesloten en in gebruik zijn geweest om de voordelen ervan aan u te kunnen bewijzen

Voor de tado° Slimme Aircobediening

• Het apparaat waarvoor je een terugbetaling aanvraagt is een Slimme Aircobedieding V3+ of V2.
  • Het apparaat is niet langer dan 100 dagen geleden gekocht.
  • Het apparaat moet minstens 2 maanden aangesloten en in gebruik zijn geweest.

Na het aanvragen van de terugbetaling

Nadat wij uw verzoek hebben goedgekeurd, informeren wij u over de volgende stappen in het retourproces.

Uw apparaten moeten volledig en zonder enige schade worden geretourneerd, in hun originele verpakking en op eigen kosten. Zodra we ze ontvangen hebben, zullen we de terugbetaling uitvoeren.

Houd er rekening mee dat de kosten van professionele installatie, verwijdering van de apparaten, aankopen in de app en abonnementen niet door de ESG worden gedekt.

Een gedeeltelijke claim is momenteel niet mogelijk. Wanneer u aanspraak maakt op terugbetaling, moeten alle tado°-apparaten die in één bestelling zijn gekocht, samen worden geretourneerd.