Mijn Slimme Thermostaat of Slimme Radiatorknop geeft E0 weer. Wat betekent dit en wat kan ik er aan doen?

Als je gedurende de installatie een E0 foutmelding krijgt, dan betekent dit dat de verbinding niet tot stand gekomen is.

Als je jouw Bridge door de HomeKit compatibele Internetbridge wilt vervangen, selecteer dan alsjeblieft eerst “apparaat toevoegen” in je app om de nieuwe Internetbridge te registreren. Meer informatie.

Als je nieuwe tado° apparaten verbindt met een bestaande Bridge en je krijgt de E0 foutmelding, probeer de apparaten dan opnieuw te verbinden en zorg voor het volgende:

• Plaats de apparaten ten minste 1-2 meter van elkaar vandaan
  • Controleer of de Bridge in pairing modus is:
    • Bij de Vorige versie van de Bridge (zonder de pairing knop) een knipperende ‘Link’ geeft aan dat pairing modus actief is. Als de LED permanent brandt, neem dan contact op met onze technische klantendienst.
    • Als je de Internetbridge met pairing knop hebt, dan wordt de actieve pairing modus aangegeven door een knipperende ‘pairing’ LED. Je kunt de pairing modus activeren of deactiveren door de knop ingedrukt te houden totdat de LED begint te knipperen of uit gaat. De pairing modus zal 12 uren nadat het gestart is, automatisch stoppen als het niet handmatig gestopt wordt.

Als de verbinding na meerdere pogingen niet tot stand komt, neem dan alsjeblieft contact op met onze technische klantendienst.