Als de batterijen van je tado°-apparaten leeg of bijna leeg zijn, kan tado° je verwarming niet bedienen zoals bedoeld.

Het display van je Slimme Thermostaat kan bijvoorbeeld flikkeren en de pijlen op het touchscreen kunnen mogelijk niet meer reageren. Het is ook mogelijk dat je Slimme Radiatorknop het ventiel niet volledig sluit, waardoor je radiator kan opwarmen, zelfs wanneer dat niet nodig is.

Je tado°-apparaten zullen je waarschuwen wanneer het tijd is om hun batterijen te vervangen. Let op deze indicatoren voor een lege batterij:

Als de batterijen in een van je apparaten bijna leeg zijn, wordt dit weergegeven in de apparaatlijst in de tado°-app.

Je ontvangt ook een e-mail wanneer de batterijen in je apparaten bijna leeg zijn. Zorg ervoor dat je jouw batterijen binnen een of twee weken na ontvangst van deze e-mail vervangt, zodat je apparaten verbonden blijven en goed werken.

Je verliest je gegevens of Slimme Schema-instellingen niet op tado° als je batterijen leeg zijn. Je kunt je verwarming echter niet via je tado°-apparaten regelen totdat je de batterijen vervangt.