Hoe stel ik het slimme schema voor het warme water in?

Het slimme schema voor het warme water kun je op dezelfde manier instellen als het schema voor de verwarmingszones.

In het tabje Thuis kun je je dag indelen in verschillende tijdsblokken en een instelling vastleggen voor elk tijdsblok.

Bij veel verwarmingssystemen kun je je warme water alleen aan of uit zetten. Als je systeem het ondersteunt, dan kun je ook een watertemperatuur instellen voor elk blok.

In het tabje Afwezig kun je de instelling voor het warme water aanpassen voor de momenten van de dag waarop niemand thuis is.

Meestal is het voldoende om één instelling op te geven die ‘s nachts actief is, en één instelling die tijdens de dag actief is. In combinatie met de Afwezigheidsinstelling minimaliseert deze configuratie het vereiste verwarmen. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat je altijd warm water hebt als je het nodig hebt.

Leer hoe je je tado° slimme schema instelt door het artikel over de instellingen van het slimme schema te lezen.