De tado° app en services instellen
Hoe stel ik het slimme schema voor het warme water in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt het Slimme Schema voor Warm Water op dezelfde manier instellen als voor de verwarming van je kamers.

In het tabje Thuis kun je je dag indelen in verschillende tijdsblokken en een instelling vastleggen voor elk tijdsblok.

Bij veel verwarmingssystemen kun je je warme water alleen aan of uit zetten. Als je systeem het ondersteunt, dan kun je ook de temperatuur voor elk tijdsblok instellen.

In het tabje Afwezig kun je de instelling voor het warme water aanpassen voor de momenten van de dag waarop niemand thuis is.

Meestal is het voldoende om één instelling op te geven die ‘s nachts actief is, en één instelling die tijdens de dag actief is. In combinatie met de Afwezigheidsinstelling minimaliseert deze configuratie het vereiste verwarmen. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat je altijd warm water hebt als je het nodig hebt.