Ik ga verhuizen en wil tado° achterlaten voor de nieuwe bewoners. Wat moet ik doen?

Overdracht wanneer je tado° hebt gekocht

Als je gaat verhuizen en van plan bent je tado° achter te laten in je oude woning, voer dan de volgende stappen uit:

1. Nodig de nieuwe huurders uit voor jouw tado° account via de functie “Mensen uitnodigen”. Je kunt deze functie vinden in het menu Mensen in de instellingen.
  2. Zodra de nieuwe bewoner de uitnodiging heeft geaccepteerd, kan hij/zij de Home contactgegevens wijzigen in zijn/haar eigen telefoonnummer en e-mail.
  3. Zorg ervoor, dat jouw gebruikersaccount (jouw e-mail) uit tado° Home wordt verwijderd. Dit kan alleen gedaan worden in het menu Mensen van de tado°-instellingen (deze functie wordt ingeschakeld wanneer tenminste een van de nieuwe huurders de uitnodiging heeft geaccepteerd.

Overdracht wanneer je tado° huurt

Helaas kunnen we geen huurcontracten overdragen. Je kunt wel je gehuurde apparaten kopen en deze dan overdragen zoals hierboven beschreven.