Ik ga verhuizen en wil tado° achterlaten voor de nieuwe bewoners. Wat moet ik doen?

Overdracht voor koop

Als u gaat verhuizen en bent van plan om de tado° achter te laten in uw huidige huis, neem dan contact met ons op zodat we kunnen helpen om tado° over te dragen aan de nieuwe bewoners.

Uw overdrachtsverklaring moet het volgende bevatten:

• Een kopie van uw ID (foto of scan)
  • Uw handtekening
  • Voornaam & achternaam van de nieuwe gebruiker
  • Uw e-mailadres gekoppeld aan uw tado° account
  • Telefoonnummer van de nieuwe gebruiker

Overdracht voor huur

Helaas kunnen we geen huurcontracten overdragen. U kunt echter uw gehuurde apparaten kopen en deze dan overdragen zoals hierboven beschreven.