Waar vind ik het serienummer van mijn tado° apparaten?

Het serienummer van je tado°-apparaten vind je:

In de app:

Ga naar Instellingen > Apparaten. Het serienummer staat meteen onder de naam van het apparaat in de lijst.

Op de zijkant of achterkant van het apparaat:

Hier vind je ook andere registratie-informatie vinden, zoals de authorisatiecode en QR-code.

IB.pngInternetbridge ST.pngSlimme Thermostaat SRT.pngSlimme Radiatorknop EK.pngExtensiekit AC.pngSlimme Aircobediening

Registratie-informatie op je installatiekaart opslaan

Elk tado°-apparaat wordt geleverd met

• een verwijderbare sticker met de registratiegegevens, en
  • een installatiekaart.

Plak deze sticker op de installatiekaart om je registratiegegevens bij de hand te houden.

_AC_Card.png IB_Card.png