Hoe houd ik mobiele data geactiveerd voor de tado° app in iOS?

Je kunt de volgende stappen volgen om mobiele data voor de tado° app geactiveerd te houden op je iOS apparaat:

• Open de instellingen van je iOS apparaat.
  • Scroll naar beneden om de tado° app te vinden in de lijst van geïnstalleerde apps en selecteer deze.
  • Zorg ervoor dat de schakelaar bij “Mobiele data” geactiveerd is.

Mobiele data geactiveerd houden is van essentieel belang voor de locatiegebasseerde sturing van tado°.