Met welke radiatorkranen zijn de Slimme Radiatorknoppen compatibel? Heb ik een adapter nodig om de Slimme Radiatorknoppen te monteren?

Slimme Radiatorknoppen vervangen de bestaande thermostatische radiatorknoppen. De Slimme Radiatorknoppen passen op vrijwel elke ventielbehuizing, rechtstreeks of met behulp van een van de meegeleverde adapters.

De schroefmoer voor het monteren van de Slimme Radiatorknoppen past op elk M30x1.5 radiatorventiel. Met de meegeleverde adapters kun je het apparaat op veel meer soorten ventielen monteren.

Raadpleeg de volgende tabel om na te gaan welke adapter voor je  specifieke ventiel nodig is.

Fabrikant Ventiel en Adapter Beschikbaarheid Link naar installatie-instructies
Danfoss

RA

In het pakket inbegrepen*

installatie-instructies Danfoss RA

Danfoss

RAV

In het pakket inbegrepen*

Installatie-instructies Danfoss RAV

Danfoss

RAVL

In het pakket inbegrepen*

Installatie-instructies Danfoss RAVL

Comap, Herz, Terrier, Siemens, Olymp

M28x1.5

In het pakket inbegrepen*

Installatie-instructies Comap

Caleffi

In het pakket inbegrepen*

Installatie-instructies Caleffi

Giacomini

In het pakket inbegrepen*

Installatie-instructies Giacomini

Vaillant

30,5 mm

Installatie-instructies Giacomini

Oventrop

Installatie-instructies Giacomini

Als je niet zeker weet of de Slimme Radiatorknoppen op de radiatoren passen of welke adapter je nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Stuur daarbij de volgende afbeeldingen mee:

1. Radiatorknop met fabrikantnaam (indien aanwezig)
2. Een close up van het ventiel, na verwijdering van de radiatorknop.