Hoe activeer ik verversen op de achtergrond in de iOS-instellingen?
Hoe activeer ik verversen op de achtergrond in de iOS-instellingen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De tado° app dient te werken op de achtergrond als je gebruik maakt van de Geolocatie Skill van tado°.

Om ervoor te zorgen dat de achtergronddata geactiveerd zijn, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de Instellingen van je-iOS apparaat

2. Open het menu Algemeen

3. Open het submenu Ververs op achtergrond

4. Controleer of de schakelaars voor “Ververs op achtergrond” en de tado° app op Aan staan