Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in iOS?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn als je de tado° app gebruikt op een iPhone met iOS 9. Die instellingen zijn essentieel als je de locatiegebaseerde controle van tado° wenst te gebruiken. Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het menu Privacy en vervolgens naar het submenu Locatievoorzieningen. Twee instellingen zijn hier belangrijk:

• deLocatievoorzieningen dienen ingeschakeld te zijn.
  • sta de tado° app altijd toegang toe tot locatie.