Ik heb een Slimme Thermostaat en een Extensiekit en/of Slimme Radiatorknoppen geïnstalleerd en de app geeft weer dat er geen toegang op afstand is. Wat betekent dit en wat kan er aan gedaan worden?

De internetverbinding in je woning is tijdelijk onderbroken

De meest voorkomende oorzaak van “geen toegang op afstand” is een tijdelijk probleem met de internetverbinding in je woning dat meestal vanzelf opgelost wordt. Je kunt er meer over lezen in dit artikel: Wat gebeurt er als de verbinding met het internet tijdelijk onderbroken is?

Als de internetverbinding verbroken blijft, controleer dan of je router voorzien is van stroom. Als dat zo is, raden we je aan je router vervolgens te resetten.

De Bridge kan geen verbinding maken met de tado° server

Controleer de leds op je Bridge om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

De radioverbinding tussen de Slimme Thermostaat, de Extensiekit of de Slimme Radiatorknop en de Bridge is onderbroken

In uitzonderlijke gevallen kan de radioverbinding tussen de Slimme Thermostaat, de Extensiekit of de Slimme Radiatorknop en de Bridge onderbroken zijn. Dat betekent ook dat de Slimme Thermostaat, de Extensiekit of de Slimme Radiatorknop geen informatie meer kunnen uitwisselen. Als je een instelling wijzigt via de Slimme Thermostaat of via de Slimme Radiatorknop, dan zal het apparaat weergeven op zijn display dat er wijzigingen zijn die nog niet doorgestuurd zijn naar de Extensiekit.

De batterijen in de Slimme Thermostaat of de Slimme Radiatorknop zijn leeg

Als de batterijen in de Slimme Thermostaat of de Slimme Radiatorknop helemaal leeg zijn, dan zal de display niets meer weergeven als je op de knop rechtsonder drukt of aan de temperatuurregelaar draait. Je kunt dan best de batterijen vervangen.