Het scherm op mijn Slimme Aircobediening gedraagt ​​zich willekeurig of reageert niet goed op aanraking. Hoe kan ik dit oplossen?

Het probleem dat je ondervindt, kan te maken hebben met kalibreerproblemen met de aanraaksensor in de Slimme Aircobediening.

Terwijl de Slimme Aircobediening de aanraaksensoren kalibreert tijdens het opstarten, wordt de kalibratie alleen voltooid als het apparaat niet wordt aangeraakt tijdens het opstarten.

Als u denkt dat het scherm mogelijk is aangeraakt tijdens het opstarten, kunt u een volledige reset van de kalibratie van de aanraak gebieden realiseren door de Slimme Aircobedieninglos te koppelen gedurende 30 seconden. Vergeet niet het scherm niet aan te raken tijdens het opstarten.

Om dit probleem in de toekomst te voorkomen, plaatst u altijd de Slimme Aircobediening op een plat, stabiel oppervlak, zoals een tafel, plank of een muur voordat deze wordt aangesloten.

Over het algemeen wordt aangeraden om een groter deel van het aanraakgevoelige gebied met je vingers te bedekken in plaats van het scherm harder in te drukken. De blauwe gearceerde gebieden in de afbeelding hieronder tonen de aanraakgevoelige gebieden op je Slimme Aircobediening.