Hoe kan ik uitvoeren op de achtergrond in de instellingen van Windows 10 activeren?

De tado° app dient te werken op de achtergrond als je gebruik maakt van de locatiegebaseerde besturing van tado°. Met die functie stelt tado° automatisch de optimale temperatuur in als je niet thuis bent.

Om ervoor te zorgen dat de achtergronddata geactiveerd zijn, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de Instellingen van je telefoon
  2. Open het menu Privacy
  3. Open het submenu Achtergrond-apps
  4. Zorg ervoor dat de “uitvoeren-op-de-achtergrond-schakelaar” voor de tado° app op Aan staat