Hoe kan ik achtergronddata in de Android-instellingen activeren?

De tado° app dient te werken op de achtergrond als je gebruik maakt van de locatiegebaseerde besturing van tado°. Met die functie stelt tado° automatisch de optimale temperatuur in als je niet thuis bent.

Om ervoor te zorgen dat de achtergronddata geactiveerd zijn in de Android-instellingen, kun je de volgende simpele handleiding van Google gebruiken: https://support.google.com/googleplay/answer/1663315?hl=nl

Als je problemen ervaart, controleer dan ook dat het verversen van de achtergronddata niet geblokkeerd wordt door de batterij-optimalisatie-instellingen.