De tado° app dient te werken op de achtergrond als je gebruik maakt van de Geolocatie Skill van tado°.

Om ervoor te zorgen dat de achtergronddata geactiveerd zijn in de Android-instellingen, kun je de volgende simpele handleiding van Google gebruiken: https://support.google.com/googleplay/answer/1663315?hl=nl

Als je problemen ervaart, controleer dan ook dat het verversen van de achtergronddata niet geblokkeerd wordt door de  batterij-optimalisatie-instellingen.

Meer informatie:
Wat zijn de smartphone-instellingen voor optimale Geolocatie?
Hoe kan ik de batterijoptimalisatie voor de tado° app op Samsung apparaten met Android 7 (Nougat), Android 8 (Oreo) en Android 9 (Pie) deactiveren?
Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app verwijderen in Android 7 (Nougat), Android 8 (Oreo) en Android 9 (Pie) op Huawei Devices?
Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app in Android 5 (Lollipop) en 6 (Marshmallow) uitschakelen op een Huawei-toestel?