Ik heb een Slimme Aircobediening geïnstalleerd en de app geeft aan dat er geen toegang op afstand is. Wat betekent dit en wat kan er aan gedaan worden?

De internetverbinding in je woning is tijdelijk onderbroken

De meest voorkomende oorzaak van "geen toegang op afstand” is een tijdelijk probleem met de internetverbinding in je woning dat meestal vanzelf opgelost wordt. Je kunt er meer over lezen in dit artikel: Wat gebeurt er als de verbinding met het internet tijdelijk onderbroken is?

Als de internetverbinding verbroken blijft, controleer dan of je router voorzien is van stroom. Als dat zo is, raden we je aan je router vervolgens te resetten.

De Slimme Aircobediening heeft zijn verbinding met het wifi-netwerk verloren

Als de Slimme Aircobediening de verbinding met het wifi-netwerk verliest, dan wordt de foutcode E02 weergegeven.

De slimme Aircobediening kan geen verbinding maken met de tado° server

Als je Slimme Aircobediening zich niet kan verbinden met onze server, dan zal het apparaat de foutcode E04 weergeven.