Controleer tado° server status

Geen externe toegang wordt in de app getoond wanneer er een probleem is met de verbinding van de tado°-apparaten.

Er zijn verschillende redenen waarom de app geen externe toegang kan tonen. Hier zijn een paar mogelijke manieren om het probleem op te lossen:

1. Controleer of de internetverbinding werkt. Hiervoor log je in op het wifi-netwerk van je woning op je smartphone. Als het niet werkt, bevestig dan dat de router van stroom is voorzien en voer dan een reset uit van de router. Dit zal meestal een tijdelijk probleem met de internetverbinding oplossen.

2. Controleer of de Slimme Aircobediening V3+ een foutmelding geeft.

• Als de fout E01 wordt weergegeven, betekent dit dat er een time-out is opgetreden tijdens de verbinding met het wifi-netwerk. Lees de stappen voor het oplossen van dit probleem in dit artikel.
  • Als de fout E02 wordt weergegeven, betekent dit dat de wifi-verbinding is verbroken. Lees de stappen voor het oplossen van dit probleem in dit artikel.
  • Als de fout E03 wordt weergegeven, betekent dit dat de router geen IP-adres naar het apparaat heeft verzonden. Lees de stappen voor het oplossen van dit probleem in dit artikel.
  • Als de fout E04 weergeeft, betekent dit dat er een probleem is met de verbinding met de tado°-servers. Lees de stappen voor het oplossen van dit probleem in dit artikel.

Als je het probleem niet direct kunt oplossen of als er geen verbinding is, kun je je de airconditioning altijd handmatig regelen op je apparaat.

Meer informatie:

Ik heb verwarmingsproducten van tado° geïnstalleerd en mijn app laat zien dat er geen toegang op afstand is. Hoe kan ik dit oplossen?