Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app in Android uitschakelen?
Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app in Android uitschakelen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instellingen voor batterij-optimalisatie kunnen de gegevensoverdracht tussen jouw mobiele telefoon en tado° blokkeren. Dit kan de nauwkeurigheid van Geolocatie beïnvloeden.

In Android maakt de batterij-optimalisatie deel uit van de instellingen van de mobiele telefoon.

Wil je de batterij-optimalisatie voor de tado° app uitschakelen? Volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen van je mobiele telefoon.

2. Ga naar het onderdeel Batterij.

3. Selecteer Batterij-optimalisatie in het menu in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Selecteer tado° en kies Niet optimaliseren.

5. Selecteer GEREED om te bevestigen.