Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app in Android 6 (Marshmallow) uitschakelen?

Batterij-optimalisatie-instellingen kunnen de gegevensuitwisseling tussen je mobiele telefoon en tado° blokkeren en hebben dus een negatief effect op de locatiegebaseerde controle van tado°.

In Android Marshmallow maakt de batterij-optimalisatie deel uit van de instellingen van de mobiele telefoon. Om de batterij-optimalisatie uit te schakelen voor de tado° app volg je best de volgende stappen:

1. Open de instellingen van je mobiele telefoon
  2. Ga naar het onderdeel Accu
  3. Selecteer Accuoptimalisatie in het menu in de rechterbovenhoek van het scherm
  4. Selecteer tado° en kies Niet optimaliseren