Waarvoor dient de schakelaar “locatiegebaseerde sturing” voor elk tijdsblok in mijn slimme schema?

Als de Geolocatie voor een tijdsblok in je slimme schema geactiveerd is, dan zal dit tijdsblok alleen actief worden als tado° in Thuismodus staat.

Als je de Geolocatie deactiveert, dan zal het tijdsblok actief zijn, waar de bewoners zich ook bevinden en ongeacht of tado° in thuis- of afwezigheidsmodus staat.

Dit is handig als je er bijvoorbeeld voor wilt zorgen dat je huis op een bepaalde temperatuur is, op een bepaalde tijd, zelfs wanneer er geen enkele bewoner met een smartphone thuis is op een specifiek moment, bijvoorbeeld omdat je een schoonmaakster of kinderen hebt die geen smartphone bezitten die gelinkt is aan tado°.

Tik op het gewenste tijdsblok in het Slimme Schema om een instelling aan te passen en kies Geavanceerde Instellingen.