Waarvoor dient de schakelaar “locatiegebaseerde sturing” voor elk tijdsblok in mijn slimme schema?

Als de locatiegebaseerde sturing voor een tijdsblok in je slimme schema geactiveerd is, dan zal dit tijdsblok alleen actief worden als minstens één bewoner, die de tado° app geïnstalleerd heeft op zijn smartphone, thuis is.

Als je de locatiegebaseerde controle deactiveert, dan zal het tijdsblok actief zijn, waar de bewoners zich ook bevinden.

Dit is handig als je er bijvoorbeeld voor wilt zorgen dat je huis op een bepaalde temperatuur is, zelfs wanneer er geen enkele bewoner met een smartphone thuis is op een specifiek moment, bijvoorbeeld omdat iemand je huis komt poetsen of omdat je kinderen hebt die geen smartphone bezitten die gelinkt is aan tado°.