Waarvoor dient de schakelaar Geolocatie voor elk tijdsblok in mijn Slimme Schema?
Waarvoor dient de schakelaar Geolocatie voor elk tijdsblok in mijn Slimme Schema?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de Geolocatie voor een tijdsblok in je Slimme Schema geactiveerd is, dan zal dit tijdsblok alleen actief worden als tado° in Thuismodus staat.

Als je Geolocatie deactiveert, dan zal het tijdsblok actief zijn, onafhankelijk van waar de leden van de Woning zich bevinden en ongeacht of tado° in thuis- of afwezigheidsmodus staat.

Dit is handig als je er bijvoorbeeld voor wilt zorgen dat je huis op een bepaalde tijd op een bepaalde temperatuur is, zelfs wanneer er op dat moment geen enkele bewoner met een smartphone thuis is. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer er thuis een schoonmaker of kinderen zonder smartphone of tado° app aanwezig zijn.

Zo wijzig je deze instelling:

• Ga in de tado° app naar het kamerscherm van jouw keuze en tik op het Slim Schema icoon in de hoek rechtsboven in het scherm.

• Tik op het betreffende tijdsblok en ga naar Geavanceerde instellingen.

• Schakel Geolocatie uit.

• Herhaal dit voor alle relevante tijdsblokken.